Termékleírás:
ProGastro Gluconit 9 féle, a bélcsatorna mikroflórájában is megtalálható baktériumtörzset
tartalmaz. A készítmény a világon egyedülálló PROBIOACT® technológiával készült, mely
biztosítja a baktériumok élettartamát, stabilitását és minőségét. A ProGastro Gluconit
glutén-, tejfehérje-, laktóz-, szója- és mesterséges adalékoktól mentes.
Kinek ajánljuk?
Felnőtteknek.
Hogyan fogyassza? Naponta 1-2 tasak (2-4 g) port kb. 1 dl szobahőmérsékletű folyadékban,
pl.: vízben, teában, gyümölcslében, tejben, joghurtban kell elkeverni. Fogyasztása reggel
éhgyomorra vagy este lefekvés előtt javasolt.
Meddig szedje?
Használata minimum 2-3 hónapig javasolt. Szedhető kúraszerűen illetve folyamatosan is.
Hogyan tárolja? Szobahőmérsékleten (15–25 °C).
Összetevők: Kukoricakeményítő, maltodextrin, inulin P2, polidextróz P4, kálium-klorid,
baktériumtörzsek (Bifidobacterium bifidum W23, B. lactis W51, B. lactis W52, Lactobacillus
acidophilus W37, L. brevis W63, L. casei W56, L. salivarius W24, Lactococcus lactis W19, Lc.
lactis W58), hidrolizált rizsfehérje, magnézium-szulfát, króm(III)-pikolinát, mangán-szulfát.
A ProGastro Gluconit inulint és polidextrózt tartalmaz.
*A króm:
- hozzájárul a normál vércukorszint fenntartásához,
- részt vesz a makrotápanyagok normál anyagcseréjében.
Tápanyagok a termékben 1 tasak (2g) 2 tasak (4g)
Króm 20 μg (NRV*%: 50%) 40 μg (NRV*%: 100%)
9 féle baktériumtörzs ≥ 5 x 109 CFU** ≥ 1x1010 CFU**
NRV*%: Ajánlott napi beviteli referenciaérték felnőttek számára.
CFU**: Colony-forming unit (csíraszám)
A ProGastro Gluconit:
- gluténmentes,
- tejfehérje- és laktózmentes,
- szójamentes és
- mesterséges adalékoktól mentes.
A készítményben található baktériumtörzsek nem termelnek hisztamint.
A készítmény gyártási folyamata során állati eredetű összetevők nem kerültek felhasználásra.
A készítmény az egyedülálló, védett PROBIOACT® technológiával készült, mely:
- Biztosítja a csíraszámot a minőségmegőrzési idő végéig.
- Védi a baktériumokat a gyomornedv, emésztőenzimek és epesavak károsító
hatásától.
- Biztosítja a baktériumok aktivitását a bélrendszerben.
A ProGastro készítmények előnyei:
1. A ProGastro készítmények gyártója a holland Winclove BV. cég (www.winclove.com), mely
1991 óta foglalkozik jótékony baktériumok kutatásával és gyártásával. Kutatói együtt
dolgoznak több neves egyetemmel, ahol klinikai vizsgálatokkal igazolják és szakmai lapokban
publikálják kutatási eredményeiket.
2. A ProGastro készítmények mindegyike az egyedülálló PROBIOACT® technológiával készül.
Ez biztosítja a baktériumok élettartamát, számát a gyártástól számított 2 évig, valamint, hogy
túlélik a gyomor-bélrendszer károsító hatásait és élő, aktív formában kerülnek a
bélrendszerbe.
3. A ProGastro termékek por formában kaphatók, mert így a baktériumok megfelelő
mennyiségű PROBIOACT® technológiával készült védőanyaggal és tápanyaggal vannak
ellátva. A szárított baktériumoknak folyadékra van szükségük, hogy aktívak legyenek, és ez az
aktiválódás már a pohárban megtörténik.
Fontos figyelmeztetés:
- Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl!